Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Windows 7 build 7127 Pre-RTM Ultimate x86Bit, Με Ελληνικό Γλωσσικό Πακέτο




Ένα ολοκαίνουριο file system με την ονομασία WinFS, το οποίο θα αποθηκεύει τα δεδομένα μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι άμεσα ανακτήσιμα, χωρίς να χρειάζονται δημιουργία και συντήρηση πρόσθετου ευρετηρίου.

Αναβαθμισμένο File Explorer που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες στην επαφή τους με το λειτουργικό και θα παρέχει περισσότερες δυνατότητες προεπισκόπησης. Η ομάδα που δουλεύει πάνω σε αυτό το project είναι η ίδια που σχεδίασε το περιβάλλον εργασίας Ribbon του τελευταίου Office System 2007.

Ανεπτυγμένη επικοινωνία με υπηρεσίες διαδικτύου και ακόμα πιο άμεση αναζήτηση αρχείων και φακέλων. (χμ… σαν κάτι να μου θυμίζει αυτό)
Συμπαγή Kernel που αποτελείται από 100 αρχεία και έχει μέγεθος μόλις 25MB. (Σε αντίθεση με αυτόν των Vista που είναι 5000 αρχεία με συνολικό μέγεθος 4GB!!)

Μια νέα βελτιωμένη λογική booting, που αφήνει πίσω της το απαρχαιωμένο μοντέλο της κλασικής φόρτωσης ενός OS κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και υπόσχεται μια σειρά από νέες δυνατότητες. Πλέον όλο το λειτουργικό θα τρέχει χρησιμοποιώντας έναν hypervisor (παρόμοιο με μια Virtual Machine).

Ευκολία μεταφοράς αρχείων και δεδομένων από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο. Ένας συνδυασμός desktop εφαρμογών και Windows Live.


http://rapidshare.com/files/236989879/MW7.ccf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου