Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Magenta Gold 7.2.0 [Greek - English and English - Greek]



Magenta Gold 7.2.0 [Greek - English and English - Greek] + (Crk.)



Γενικά Χαρακτηριστικά
Κάθε λεξικό της ΜΑΤΖΕΝΤΑ αποτελείται από δύο στοιχεία:
# Την βάση δεδομένων με τις λέξεις, τις επεξηγήσεις τους, τα αρχεία δεικτοποίησης και άλλα βοηθητικά αρχεία με τα οποία γίνεται δυνατή η μετάφραση λέξεων, φράσεων, ιδιωματισμών, των γλωσσών που καλύπτονται από αυτό (π.χ. Αγγλικά-Ελληνικά κ.ο.κ).
# Το λογισμικό με το οποίο δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης της βάσης δεδομένων του κάθε λεξικού. Η αξιοποίηση αφορά την μετάφραση, εκτύπωση και άλλες σημαντικές λειτουργίες.
# Το λογισμικό αυτό είναι ο "ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΛΕΞΙΚΩΝ". Ένα πανίσχυρο εργαλείο πλοήγησης στην μεγάλη συλλογή λεξικών της ΜΑΤΖΕΝΤΑ το οποίο ακολουθεί τα νέα πρότυπα στον τρόπο αναζήτησης και παρουσίασης πληροφοριών, αυτόν που κυριαρχεί στους φυλλομετρητές του δικτύου (Internet). Έτσι εάν είστε κυβερνοναύτης του δικτύου και χρησιμοποιείτε κάποιο λογισμικό όπως το "Microsoft Internet Exploer" ή "Netscape Navigator" ή πιο απλά εάν χρησιμοποιείτε κάποια έκδοση των Windows 98 ή μεταγενέστερη, ο "ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΛΕΞΙΚΩΝ" θα σας φανεί πολύ οικείος.

Σ� αυτή την έκδοση του "ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ" η ΜΑΤΖΕΝΤΑ έχει ενσωματώσει πολλές νέες λειτουργίες απλοποιώντας τον τρόπο αναζήτησης λέξεων από τα λεξικά, απαλλάσσοντας τον χειριστή από πολύπλοκους χειρισμούς, κάνοντας την χρήση του απλή και εύκολη ακόμη και σε χειριστές με μικρή εμπειρία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ είναι:
# Χρήση περισσότερων του ενός (διαφορετικών) λεξικών, ενιαία μέσα από το ίδιο λογισμικό.
# Λημματική αναζήτηση λέξεων. Αναζήτηση λέξεων, φράσεων, ιδιωματισμών, που είναι καταχωρημένα στο λεξικό σαν λήμματα και έχουν επεξήγηση ειδικά για αυτά.
# Ελεύθερη αναζήτηση λέξεων, είτε αυτές είναι τίτλοι λημμάτων είτε υπάρχουν στην περιγραφή άλλων λημμάτων.
# Διατήρηση του ιστορικού λέξεων, των λέξεων που ο χειριστής έχει αναζητήσει στο παρελθόν, χωριστά για κάθε διαφορετικό λεξικό.
# Δημιουργία ομάδων λέξεων και πρόσθεση σε αυτές λέξεων που επιλέγει ο χειριστής ώστε να τις χρησιμοποιήσει για μελλοντική αναφορά ή να τις εκτυπώσει.
# Εκτύπωση ενός λήμματος ή των λημμάτων που υπάρχουν σε μία ομάδα λέξεων που δημιούργησε ο χειριστής.
# Επέκταση του κάθε λεξικού με νέες λέξεις που ο χειριστής προσθέτει (προσωπικό λεξικό χειριστή).
# Αποστολή των ομάδων λέξεων και περιεχομένων τους σε άλλους χειριστές του ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ.
# Ενσωμάτωση στον δικό σας ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ, ομάδων λέξεων που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χειριστές.
# Προσαρμογή της εμφάνισης του ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ ανάλογα με τις προτιμήσεις του χειριστή.
# Η χρήση του ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΛΕΞΙΚΩΝ είναι πολύ απλή. Μετά την εμφάνιση του παραθύρου του προγράμματος, πληκτρολογήστε μία λέξη και πατήστε το πλήκτρο ENTER για να κάνετε την πρώτη σας μετάφραση.
# Για τις επιπλέον δυνατότητες και τον τρόπο αξιοποίησής τους, μελετήστε τα αντίστοιχα κεφάλαια. Θα ανακαλύψετε λεπτομέρειες που θα απλοποιήσουν τον τρόπο χρήσης του λογισμικού.

http://rapidshare.com/files/218081400/MG_Gold_7.2.0.rar

2 σχόλια: